De 10 grootste bedrijven van Almelo.

Er zijn heel veel bedrijven in het mooi stadje Almelo. Tussen alle groen is er best wel veel bedrijvigheid. Was jij altijd al nieuwsgierig naar de bedrijven die er zijn? Hier zijn er de 10 grootste bedrjven van Almelo.

1. Huisman Partyservice.
Zij hebben een hele mooie slogan dat heel goed past bij hun naam. De slogan luidt als volgt “ Bij huisman voel je je thuis man”. Dat klinkt helemaal niet slecht toch? Wat doet dit bedrijf precies? Het is een caterings bedrijf die lekker eten klaarmaakt.

2. Annemersbedrijf A. Knapen.
Knapen heeft hun eigen timmer werkplaats en zij kunnen u op elk gebied van bouwen assisteren.

3. Central alert.
Veiligheid is heel belangrijk. Bij central alert bent u terecht voor de beste alarm systemen. Zij hebben een groot assortiment en een ieder vind er wel wat. Zij zijn heel alert en betrouwbaar. U hoeft zich niet druk te maken omtrent uw privacy omdat de medewerkers een geheimhoudingsplicht hebben.

4. Annet Mulder Lactatiekundige.
Vroeg of laat gebeurt er wel iets dat wij een assistentie of advies nodig zouden moeten hebben van een zorg deskundige. Bij de baby’s is er vaak een consult nodig zodat wij er zeker van kunnen zijn dat het kindje heel goed groeit. Bij Annet kunt u voor advies, consult en nog veel meer terecht.

5. Wijbenga architecten adviseurs.
Bouwen kan helemaal niet mis gaan als er een goeie architect achter jou staat. Bij Wijbenga bent u terecht voor goed advies en kan er niets mis gaan. Met de ervaring door de jaren heen zijn zij uitgegroeid tot een bekende bureau in Almelo.

6. Alert facilitaire diensten.
Van tijd tot tijd heeft uw bedrijf ook wel een grote schoonmaakbeurt nodig. Dat kan heel makkelijk gaan als u een afspraakje maakt. De Alert Faciliteiten Diensten maken gebruik van de nieuwste technologieën op het gebied van schoonmaak. Zij hebben ook heel veel opdracht gevers gehad en zijn niet weg te denken.

7. Egels dakbedekking.
Uw dak heeft ook onderhoudt nodig. Anders gaan de druppels makkelijk in huis en is er een lekkage. Dat kan voorkomen worden. zij van Egels dakbedekking hebben langer dan 20 jaar ervaring op dit gebied. Of het nou om een nieuw dak gaat of gewoon een reparatie. U kunt altijd een beroep doen op hun.

8. J. W. Ten Hove Schildersbedrijf.
Van tijd tot tijd heeft uw gebouw of huis ook wel een ander kleurtje nodig. Ook het glas moet soms vervangen worden. bij Ten Hove bent u heel goed terecht.

9. Kleijssen.
Zij zijn een heel bekende auto dealer in Almelo. Gaat het om het servicen, verzekeren of iets anders dat met uw auto te maken heeft? Dan bent u op het juiste adres.

10. Makkinga & Harzevoort.
Of het nou om een groot karwei gaat of gewoon een dak inspectie. Makkinga & Harzevoort is tot uw dienst!

In Almelo zijn er heel veel bedrijven. De bedrijven die er uitsteken zijn meestal de bouw bedrijven. Vandaar dat zij ook buiten Almelo bekend staan om hun werkzaamheden.

Bonustip 11. Loodgieter Utrecht030
loodgieter uit UtrechtJe zal misschien denken, wat doet een in dit lijstje? Nou dat komt omdat deze ondernemer van origine in Utrecht is gestart. Leuk weetje, hij is niet meer te vinden in Almelo. Echter zullen zijn roots altijd in Almelo blijven.

Leave a Reply

Your email address will not be published.