Het laatste nieuws zou in principe geen “nieuws” meer zijn wanneer je het pas na een tijdje te horen zou komen en de relevantie er niet meer zou zijn. Wij begrijpen daar alles van en hebben een netwerk opgebouwd van personen en organisaties die ons steeds van het laatste nieuws voorzien en zorgen wij ervoor dat die ook snel geplaatst worden op onze website. Het is begrijpelijk dat zo langzamerhand een ieder in Almelo en omstreken weet waar ze terecht kunnen voor het laatste nieuws en trekt onze website dus dagelijks heel wat bezoekers. Daar kun jij ook lekker van mee profiteren door een advertentie te plaatsen op de website en daardoor gegarandeerd veel klanten naar jou toe te krijgen.

De bezoekers van onze website komen niet alleen uit Almelo en omstreken
Het is belangrijk dat je bij het plaatsen van een advertentie ook een zo groot en divers mogelijk publiek kunt bereiken. Bij Typisch Almelo en omgeving krijgen we niet alleen bezoekers die afkomstig zijn uit Almelo, maar afkomstig van alle streken van ons land. Ook wanneer jouw doelgroep zich uitsluitend bevindt in Almelo en omstreken kunnen bezoekers uit andere streken noot nemen van de advertentie en de informatie doorspelen aan iemand die wél in de buurt van Almelo woont. Met gemiddeld 5000 bezoekers per dag zal betreffende advertentie zeker het gewenst effect bereiken. Hou er ook rekening met het feit dat de beste reclame nog altijd onder het “ van mond tot mond” principe valt en uit de vele lezers een groot deel ook nog zal doorvertellen over wat ze gelezen hebben in de advertentie

We houden rekening met ieders budget
De tarieven die wij hanteren zijn heel schappelijk en houden we daarbij zeker ook rekening met “de kleine man”. Voor ieders budget is er dus een geschikte advertentie te plaatsen en helpen wij graag mee om alles tot een aantrekkelijk geheel te maken. Een simpele tekst met daarin aangegeven wat je aan te bieden hebt zal natuurlijk niet voldoen en dien je wel de nodige aandacht te trekken van de bezoekers. Het is bij ons natuurlijk ook mogelijk om tussentijds de nodige aanpassingen te verrichten in de advertentie. Dit is van groot belang om te voorkomen dat de betreffende advertentie op een gegeven moment in het vergeethoekje zal geraken. Door het steeds in een nieuw jasje te steken blijft de advertentie boeien en wordt het verwachte resultaat ook altijd bereikt.
Wacht dus niet langer met het plaatsen van een advertentie op onze website en vul de contactpagina indien je nog wat openstaande vragen hebt. We nemen zo gauw als mogelijk contact met jou op en zullen samen zeker tot een overeenstemming komen om een passende advertentie te kunnen plaatsen op de website.