Het is meer dan duidelijk dat wij van typischalmelo.nl een goed gemotiveerd team vormen omdat we er altijd voor zorgen dat het laatste nieuws uit Almelo en omstreken te lezen valt op de website. We zijn natuurlijk ook niet over één nacht ijs gegaan bij het opzetten van de website. Het begon allemaal met een zoektocht naar wat er te doen viel op een zaterdag en konden we dat niet zo snel opzoeken. Ook kregen we vaker nieuws te horen over gebeurtenissen die zich al een tijdje gelden hadden afgespeeld en vroegen we ons af of het niet beter zou zijn om een centrale ontmoetingsplek te creëren waar niet alleen het laatste nieuws te lezen zou zijn, maar ook blogs boordevol informatie over Almelo.

We beschikken over een netwerk van informatiebronnen
Met het opzetten van de website waren we er nog lang niet en was de belangrijkste taak wel om genoeg informatie te kunnen verzamelen over alles wat zich nou afspeelde in en rond Almelo. Het hoeft daarom geen betoog dat we er alles aan gedaan hebben om een netwerk op te bouwen van personen en instanties die ons altijd voorzien van alle benodigde informatie.
Zo zorgen wij ervoor dat middels het bezoeken van typischalmelo.nl je gelijk op de hoogte bent van alles wat Almelo te bieden heeft.