De gemeente Almelo is gevestigd in Nederland het is een menging van twee gemeenten.
Deze zijn de Ambt Almelo en de stad Almelo. Het is een redelijk grote stad met een oppervlakte die dichtbij de 70 vierkante kilometers rijkt. Verder heeft Almelo ook een groot aantal inwoners van ongeveer 73 duizend dit is heel veel en divers. Deze gemeente Almelo maakt ook deel uit van de regio Twente. Deze stad is verdeeld in 12 wijken en kernen.

Ben jij een echte fan van ons geliefde Almelo? Of woon jij hier? Dan moet je zeker op deze website wezen om alles te weten over Almelo. Dan hebben wij het over de Historie, De bijzonderheden en ook dagelijks nieuws. Wij zullen jouw wijzen hoe uniek Almelo is en misschien besluit jij er zelf om hier te komen wonen? Dat is allemaal fantastisch want wij hebben heel veel te doen in dit mooi stad. Het is zo rijk aan cultuur en geschiedenis en als je vaker op deze site komt zult U misschien net zo verliefd op worden zoals wij dat zijn.

Wil jij dit allemaal weten? En wil jij op de hoogte gehouden worden van de dagelijkse gebeurtenissen in Almelo Dan moet jij zeker contact met ons maken op dit contactformulier.